Utenos daugiafunkcio sporto centro nauja internetinė svetainė pasiekiama adresu https://utenosdsc.lt

IMG-3024
IMG-3032
IMG-3034
IMG-3035
1/4 
start stop bwd fwd

Šių metų rugsėjo 24-25 d. Rietave vyko Lietuvos jaunučių (2008 m. ir jaun.) „Olimpinių vilčių“ stalo teniso pirmenybės, kuriose dalyvavo ir Utenos daugiafunkcio sporto centro auklėtiniai (treneris Edgaras Kovera). Dvi dienas jaunieji sportininkai varžėsi, kad išsiaiškintų stipriausius stalo tenisininkus Lietuvoje. Sportininkai varžėsi asmeninėse, dvejetų ir mišrių dvejetų rungtyse. Iš viso dalyvavo 24 mergaitės ir 24 berniukai iš įvairių Lietuvos miestų ir rajonų.

Asmeninės varžybos vyko pogrupiuose. Uteniškis Milvydas Petruškevičius įveikęs pogrupyje visus varžovus pateko į pagrindinį finalinį aštuntuką, į kurį taip pat pateko kitas Utenos DSC auklėtinis Vajus Tendzegolskis užėmęs pogrupyje 2 vietą. Finaliniame aštuntuke Milvydas Petruškevičius užėmė 3 vietą, Vajus Tendzegolskis 7 vietą.

Berniukų dvejetų rungtyje dalyvavo 12 porų. Milvydas Petruškevičius žaisdamas kartu su Martinu Frizeliu (Šalčininkų r. A. Ratkevičiaus SM) finale dėl 1-2 vietos susitiko su Vajumi Tendzegolskiu, kuris žaidė poroje su Augustu Griška (Širvintų SM). Po atkaklios kovos Vajus Tendzegolskis su savo porininku iškovojo 1 vietą, Milvydas Petruškevičius su Martinu Frizeliu užėmė 2 vietą.

Mišraus dvejeto varžybose, kuriose dalyvavo 21 pora, Milvydas Petruškevičius kartu su Evelina Zdanovič (Šalčininkų r. A. Ratkevičiaus SM) iškovojo 3 vietą.