Utenos daugiafunkcio sporto centro nauja internetinė svetainė pasiekiama adresu https://utenosdsc.lt

Šių metų ruduo, nepašykštėjo gero oro ir rugsėjo pabaigoje vyko tradicinės jau 31-osios orientavimosi sporto varžybos „Ruduo-2019“. Dėl asmeninių apdovanojimų varžėsi ne tik moksleiviai, bet ir suaugusieji.
Moterų tarpe nugalėjo Živilė Kanapkienė (orientavimosi sporto klubas „Klajūnas“), vyrų Valdas Juodka (Plk. Per. Saladžiaus šaulių rinktinė).
Merginų ir vaikinų tarpe nugalėjo Rasa Armanavičiūtė (Molėtų raj. Suginčių pagrindinė mokykla) ir tos pačios mokyklos orientacininkas Kajus Dragūnas.
Merginų ir vaikinų grupėje iki 16 metų nugalėtojais tapo Augustina Sinkevičiūtė (Suginčiai) ir Molėtų progimnazijos atstovas Vieštautas Kraujalis.
Mergaičių tarpe iki 14 metų nugalėjo Gabija Mizeikytė (Molėtų progimnazija) ir Tomas Pivoras (Suginčiai).
Mažiausių mergaičių tarpe nugalėtoja tapo Viltė Audėjūtė (Molėtų progimnazija). Tarp berniukų tos pačios mokyklos moksleivis Nojus Jasinskas.
Komandinėje įskaitoje atvirose orientavimosi sporto varžybose „Ruduo-2019“ nugalėjo Molėtų progimnazijos orientacininkai, antri liko Molėtų rajono Suginčių pagrindinės mokyklos moksleiviai ir treti Plk. Per. Saladžiaus šaulių 9-oji rinktinė.