Utenos daugiafunkcio sporto centro nauja internetinė svetainė pasiekiama adresu https://utenosdsc.lt

Palangoje vyko atvirų Lietuvos sporto draugijos „Žalgiris“ vasaros sporto žaidynių finalinės varžybos. Į finalines varžybas suvažiavo per 400 sporto mėgėjų. Žaidynių programoje penkių sporto šakų varžybos: krepšinio (vyrai ir moterys), tinklinio (vyrai ir moterys), futbolo, teniso varžybos vyks rugsėjo mėnesį Kaune.

Į finalines varžybas pateko po keturias kiekvienos sporto šakos komandas, įveikusios zonines varžybas. Utenos rajoną atstovavo trys komandos: krepšinio (vyrai ir moterys) ir tinklinio (vyrai). Moterų tinklinio ir futbolo atstovai į finalą nepateko, zonoje iškovojo antrąsias vietas ir rajono įskaitai davė įskaitinių taškų.

Geriausiai finalinėse varžybose sekėsi krepšininkėms, kurios iškovojo antrąją vietą. Vyrų krepšinio varžybose uteniškiai buvo treti, nusileidę Kauno ir Joniškio rajonų komandoms. Gražią ir atkaklią kovą pademonstravo mūsų tinklininkai. Utena, neturėdama profesionalių tinklininkų, pasipriešino gilias tradicijas turinčioms komandoms iš Klaipėdos raj., Šalčininkų, Lazdijų ir finale, pasirodė kaip gera komanda, ateityje galinti kovoti su profesionaliomis komandomis.

Likus teniso varžyboms 2022 metų vasaros sporto žaidynių kompleksinėje įskaitoje pirmauja Utenos atstovai (80 tšk.), antri – Klaipėdos raj. (74 tšk.) ir treti Šalčininkų atstovai (66 tšk.).