Utenos daugiafunkcio sporto centro nauja internetinė svetainė pasiekiama adresu https://utenosdsc.lt

IMG_3914
IMG_3927
IMG_3930
IMG_3968
IMG_3979
IMG_4005
1/6 
start stop bwd fwd

Pliažo tinklinis
Prie Dauniškio ežero pliažo tinklinio aikštelėje vyko tinklinio varžybos 2x2, skirtos Utenos miesto gimtadieniui pažymėti. Varžybose dalyvavo tinklinio mėgėjai iš Utenos, Vilniaus, Ignalinos ir kt. miestų. Varžybose dalyvavo 9 komandos.
Komandos buvo suskirstytos į tris pogrupius. Sužaidus pogrupio varžybas keturios stipriausios komandos kovojo dėl apdovanojimų. Susumavus visus sužaistus varžybų rezultatus trečiąją vietą iškovojo komanda „UTENA“ (Matas Petrėnas ir Erikas Žvironas), antrąją vietą – „MUDU“ (Vidas Petrauskas ir Artas Kuzmenko) ir pirmoji vieta atiteko svečiams iš Ignalinos „Arbūziukai“ (Arnas Silkinas ir Alanas Silkinas).

megejai
u10
u12
u14_merginos
u14_vaikinai
u16
veteranai
1/7 
start stop bwd fwd

Aukštaitijos krepšinio fiesta
Miesto gimtadieniui buvo skirta ir šeštoji Aukštaitijos krepšinio fiesta, kurią vykdė LSD „Žalgiris“ Utenos rajono taryba, Daugiafunkcis sporto centras ir kurį rėmė švietimo, mokslo ir sporto ministerijos sporto rėmimo fondas. Varžybos sulaukė krepšinio mėgėjų iš Utenos, Anykščių, Vilniaus, Ukmergės, Kupiškio, Molėtų ir kitų Lietuvos miestų ir miestelių.
Atskirose amžiaus grupėse komandos nugalėtojos: „Rožinės panteros“, „Snaiperiai“, „Grizzlies“, „Utenos DSC-I“, „Spraitas“, Užpaliai“, „Taurus“.

sachmatai
Sacmatu_nugaletojai
sachmatai
Sacmatu_nugaletojai
1/2 
start stop bwd fwd

Šachmatų varžybos
Net 18 šachmatų mėgėjų susirinko į turnyrą skitą Utenos miesto gimtadieniui. Varžybos vyko šveicariška sistema. Turnyro nugalėtoju tapo Robertas Bubnys, antras Raimundas Ivanauskas ir trečias Robertas Kemeklis.

Anyksciu_KKSC-IV_vieta
Kedainiu_SC-I_vieta
Utenos_DSC_II_vieta
Visagino_KM_-_III_vieta
1/4 
start stop bwd fwd

Krepšinio varžybos
Utenos DSC arenoje buvo surengtas 2008 metų gimimo berniukų krepšinio turnyras, skirtas Utenos miesto gimtadieniui pažymėti. Varžybose dalyvavo Utenos DSC komanda, bei svečiai iš Anykščių kūno kultūros sporto centro, Visagino krepšinio mokyklos ir Kėdainių sporto centro.
Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad pirmosios vietos taurę ir aukso medalius iškovojo svečiai iš Kėdainių, antroji vieta – Utenos DSC (treneris Kęstutis Čepulis), trečioji vieta – Visagino krepšinio mokyklos krepšininkams.
Buvo išrinkti ir apdovanoti geriausi komandų žaidėjai. Jais tapo: Deividas Sakalauskas (Utenos DSC I), Tadas Jaruševičius (Kėdainių SC), Raman Padalku (Visagino KM), Ainoras Vogulis (Anykščių KKSC).

IMG_0578
IMG_0578_2
IMG_0578
IMG_0578_2
1/2 
start stop bwd fwd

Utenos velomaratonas
Utenos gatvėmis vyko dviračių velomaratonas, kuriame dalyvavo virš 100 dviračių sporto mėgėjų. Dalyviai buvo ne tik iš Utenos, bet ir iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Alytaus, Šiaulių, Kėdainių, Panevėžio, Ukmergės ir kt. Lietuvos miestų.
Absoliučioje įskaitoje moterų grupėje nugalėjo Rasa Pocytė (Vilnius), antra – Viktorija Kalvelytė, trečia – Eglė Dubauskaitė (Panevėžys).
Vyrų tarpe pirmąją vietą iškovojo Gustas Raugala (Vilnius), antrąją – Mantas Andriuškevičius (Alytus), trečiąją – Titas Laurinavičius (Kaunas).