Utenos daugiafunkcio sporto centro nauja internetinė svetainė pasiekiama adresu https://utenosdsc.lt

Martyna sportuoti pradėjo pirmoje klasėje lengvąją atletiką, o ketvirtoje klasėje, pakalbinta Utenos daugiafunkcio sporto centro trenerės Svetlanos Dervinienės, perėjo į slidinėjimą. Pirmosios varžybos įvyko Utenoje kai Martyna mokėsi ketvirtoje klasėje ir pirmas iškovotas medalis – sidabro.

Sportininkės treniruotės vyksta Utenoje ir Ignalinoje ne tik žiemą, bet ir vasarą.
Vasarą slides pakeičia riedslidės. Martyna yra dalyvavusi varžybose ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Austrijoje, Slovakijoje, Švedijoje, Suomijoje. Baigus dvylikta klasių (2018 m.) Martyna nusprendė pailsėti nuo sporto, ir padariusi 4 mėnesių pertrauką, vėl grįžo į slidinėjimo sportą. Sportininkė savo ateitį žada ir toliau sieti su šiuo sportu.

Martynos pasiekimai: 2015 metais pirmasis suaugusiųjų pasaulio slidinėjimo čempionatas Švedijoje, 2017 metais antrasis suaugusiųjų pasaulio čempionatas Suomijoje,  Europos jaunimo olimpinis festivalis, tris kart Lietuvos slidinėjimo čempionė (suaugusiųjų grupėje), 2019 metais pasaulio jaunimo čempionatas Suomijoje ir dabar ruošiasi 2019 metų suaugusiųjų pasaulio slidinėjimo čempionatui Austrijoje.