Utenos daugiafunkcio sporto centro nauja internetinė svetainė pasiekiama adresu https://utenosdsc.lt

image_6483441
image_6483441-1
image_6483441-2
1/3 
start stop bwd fwd

Birželio 19 d Šalčininkuose vyko Lietuvos  jaunučių 2008 m. g. ir jaun. asmeninis stalo teniso čempionatas, kuriame dalyvavo 36 stipriausi Lietuvos žaidėjai. Šiame čempionate dalyvavo ir Utenos DSC auklėtiniai: Milvydas Petruškevičius ir Vajus Tendzegolskis.

Puikiai šiose varžybose pasirodė Milvydas Petruškevičius, kuris iškovojo sidabro medalį, kuris finale nusileido vyresniam ir daugiau žaidybinės  patirties turinčiam varžovui iš Vilniaus sporto mokyklos. Vajus Tendzegolskis pateko į stipriausių žaidėjų 10-tuka užimdamas 7 vietą.

Birželio 23, 25 26 dienomis Utenoje vyko Lietuvos vaikų stalo teniso čempionatas.

Birželio 23 d. prasidėjo Lietuvos 2009 m. g. ir jaun. komandinis čempionatas, kuriame puikiai žaidė Utenos DSC berniukų komanda, kurią atstovavo: Milvydas Petruškevičius, Vajus Tendzegolskis, Augustas Merkys, ir jauniausias komandos ir varžybų žaidėjas Kajus Kovera. Uteniškiai iškovojo sidabro medalius.

Birželio 25 d. vyko Lietuvos 2010 m. g. ir jaun. asmeninis stalo teniso čempionatas, kuriame varžėsi stipriausi Lietuvos stalo tenisininkai. Dėl pirmosios vietos susitiko uteniškiai Vajus Tendzegolskis ir Milvydas Petruškevičius. Aukso medaliu pasipuošė Milvydas, sidarbo Vajus.

Birželio 26 d. įvyko Lietuvos 2009 m. g. ir jaun. asmeninis čempionatas, kuriame, Milvydas Petruškevičius tik finalo varžybose pralaimėjo savo varžovui ir iškovojo 2 vietą. Vajus Tendzegolskis žaisdamas dėl 3-4 vietos pralaimėjo ir užėmė 4 vietą.

Milvydas Petruškevičius ir Vajus Tendzegolskis atstovaus Lietuvos mini jaunučių rinktinei, kuri vyks į Europos mini jaunučių čempionatą.