Utenos daugiafunkcio sporto centro nauja internetinė svetainė pasiekiama adresu https://utenosdsc.lt

„A“ diviziono U14 mergaičių krepšinio čempionate sužaistos septynios varžybos. Uteniškės treniruojamos Eglės Žygelytės iškovojo šešias pergales ir patyrusios vieną pralaimėjimą yra antroje „A“ diviziono vietoje. „B“ diviziono jaunučių U16 merginų krepšinio čempionate uteniškės trečioje vietoje (septynios pergalės ir du pralaimėjimai).
„B“ diviziono vaikinų varžybos. Trenerės Sinilgos Bartaševičiūtės auklėtiniai U14 berniukų krepšinio čempionate sužaidę aštuonias varžybas turi 6 pergales ir du pralaimėjimus ir grupėje yra trečioje vietoje.
Trenerio Ernesto Leipaus auklėtiniai jaunučių U16 vaikinų krepšinio čempionate kartu su Ukmergės ir Sostinės komandomis turi septynis laimėjimus ir po vieną pralaimėjimą. Šios komandos dalinasi pirmąsias tris vietas savo pogrupyje.

Kiti trenerio auklėtiniai U13 berniukų krepšinio čempionate užima pirmąją vietą, turintis aštuonias pergales ir vieną pralaimėjimą.
Trenerio Tomo Mackonio auklėtiniai, dalyvauja jaunių U18 vaikinų krepšinio čempionate. Komanda pogrupyje ketvirta, turinti šešias pergales ir tris pralaimėjimus.
Kita trenerio komanda jaunučių U15 vaikinų krepšinio čempionate sužaidusi aštuonias rungtynes, turi keturias pergales ir keturis pralaimėjimus ir pogrupyje užima septintą vietą.
Prasidėjo U12 vaikų krepšinio čempionato „Pirmasis iššūkis“ kovos.
Trenerės Eglės Žygelytės jaunosios krepšininkės turi keturias pergales ir vieną pralaimėjimą, komanda pogrupyje užimą antrąją vietą.
Trenerio Justo Giriūno auklėtiniai savo pogrupyje yra trečioje vietoje, turintys keturias pergales ir du pralaimėjimus.