Utenos daugiafunkcio sporto centro nauja internetinė svetainė pasiekiama adresu https://utenosdsc.lt

IMG_0378
IMG_0382
IMG_0567
IMG_0587
IMG_0597
IMG_0734
IMG_0760
IMG_0784
1/8 
start stop bwd fwd

Jau septynioliktą kartą vyko krepšinio varžybos, skirtos Utenos rajono savivaldybės mero taurei laimėti.
Varžybos vyko olimpine sistema. Į pusfinalius pateko „Ritaugos“ ir „Sporto vilkų“, bei Utenos DSC ir „Policijos“ komandos.
Pirmame pusfinalyje tris kėlinius taškas į tašką žaidę „Ritaugos“ krepšininkai neatsilaikė prieš „Sporto vilkų“ komanda ir pralaimėjo varžybas rezultatu 67:90.
Antrame pusfinalyje susitiko Utenos DSC ir „Policijos“ komandos. Vyko atkakli kova iki pat paskutinės sekundės, kur tik nuaidėjus sirenai paaiškėjo, kad vieno taško skirtumu pergalę iškovojo ir į pagrindinį finalą pateko Utenos DSC komanda (79:78).
Ir taip dėl trečiosios vietos susitiko „Ritaugos“ ir „Policijos“ komandos. Atkakli kova vyko du kėlinius, po kurių rezultatas buvo lygus, bet varžybas ir trečiąją vietą iškovojo „Policijos“ komanda rezultatu 94:76. Bronzos medalius iškovojo: Romas Katinas, Marius Valkauskas, Gustas Petkevičius, Arūnas Kuchanka, Tomas Didžgalvis, Aurimas Sadauskas, Rolandas Matulis, Darius Dubaka, Vaidas Ragauskas, Aurimas Kvietkauskas, Oleg Gladyšev, Aurimas Jakštonis, Matas Navarskas, Kęstutis Garunkštis, komandos treneris Audrius Misiūnas.

Pagrindiniame finale susitiko Utenos DSC ir „Sporto vilkų“ komandos. Pajėgesni buvo Utenos DSC krepšininkai, kurie varžovus įveikė rezultatu 107:80 ir trečią kartą iškovojo Utenos rajono savivaldybės mero taurę. Taurės laimėtojais tapo: Edvinas Kirvelis, Martynas Eisinas, Dominykas Verbickas, Deividas Dijokas, Dovydas Zaranka, Ignas Jackevičius, Arijus Maniušis, Gustavas Gadliauskas, Tomas Mackonis, Tomas Markevičius, Paulius Martinonis, Kajus Darvidas, Ernestas Leipus, Gustas Ingaunis, komandos treneris Tomas Mackonis.
Sidabro medalius laimėjo: Algirdas Rukšėnas, Benas Pelėda, Deimantas Bartaškas, Donatas Gruodis, Rokas Žukauskas, Andrius Iljinas, Martynas Liuima, Aurelijus Avižienis, Mantas Šveckus, Edvinas Šaltenis, Emilis Trinkūnas, Paulius Katinas, Marius Rudokas, komandos treneris Algirdas Rukšėnas.
Rezultatyviausiu žaidėju pripažintas Paulius Martinonis (Utenos DSC), naudingiausiu- Deimantas Bartaškas („Sporto vilkai“).
Utenos rajono savivaldybės mero pavaduotojas Vitalijus Šeršniovas nugalėtojus ir prizininkus apdovanojo taurėmis, medaliais. Turnyro finalo dalyviams klubas RL Gym skyrė abonementus į sporto klubą.